Pentru a vedea toate tipurile de rasaduri pe care le producem, va rugam sa intrati pe www.folie-solar.ro .

Transport/Retur

transport rasaduri

 

 

 

 

  • Comanda poate fi ridicata direct de la sediul IMD Horticulture Systems de pe Str. Tautiului Nr 39a, Floresti, Cluj.

 

  • Livrarea pe teritoriul României se face de către firmele de curierat rapid, la domiciliul clientului, de regulă în 24 de ore de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinatie după maximum 48 de ore, pentru livrarea în zona rurală.

 

  • La primul colet neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra nicio comandă prin ramburs, fiind necesar ca plata pentru viitoarele comenzi să fie efectuată prin transfer bancar.
 
              Avantaje:
  • Livrare rapidă
24 de ore/ 48 de ore în zile lucrătoare
(Luni-Vineri | 08:00 - 17:00) în România
  • Comoditate
(datorita livrarilor "Door to Door")
  • Siguranță
(asigurată)
  
 

Returnarea pproduselor:

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii IMD Horticulture Systems de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

IMD Horticulture Systems va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Multipower Romania nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 

In privinta returului, produsele pot fi aduse personal sau prin reprezentant la sediul nostru (Str. Tautiului Nr 39a ; Floresti;) ori pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata anterior (puteti apela la Fan Courier (telefon: 021-9336)

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: [email protected]